Wij doen het anders!

Er zijn zoveel community’s – online – offline. Onze aanpak:

Oprecht elkaar helpen

Nee, wij doen niet aan likes. Je voelt jezelf verbonden krijgt erkenning waardoor je zelf meer grip op jouw situatie krijgt.

Tijdbesparing

Ons doel is jou zo snel mogelijk zoveel mogelijk handvatten bieden om gericht aan de slag te gaan. Dus nee, ook geen eindeloze zoektocht op Health-Thing.

Een positieve insteek

Bij Health-Thing zijn we opzoek naar oplossingen waarbij we elkaar inspireren. Geen negativiteit.

Geen reclames

Je verbindt je aan Health-Thing voor het verbeteren van jouw welzijn en niet om reclames te zien.

Volledige transparantie

Geen addertjes onder het gras, en alleen met jouw toestemming zetten wij jouw gegevens in voor bepaalde doeleinden. Ja, we houden je regelmatig op de hoogte waar jij aan bij hebt gedragen.

Gezamenlijke ontwikkeling - co-creatie

Alleen door jullie actief te betrekken bij de ontwikkeling sluit Health-Thing zo goed mogelijk aan bij de doelgroep.
0

Mensen droegen bij aan de doorontwikkeling van Health-Thing in de vorm van co-creatie sessies. En ja het stijgt iedere dag!

Uitgangspunten

Wij doen onderzoek. Veel onderzoek. Met een aantal terugkerend elementen welke wij hebben vertaald in oplossingen. Wij blijven ontwikkelen en zoeken naar hoe we jullie hier het beste in ondersteunen.

Leren van elkaar

Hoogstwaarschijnlijk kan je met enig gemak wel een situatie herinneren waarin je vast liep ten aanzien van het verbeteren van jouw welzijn. Je probeerde meer grip te krijgen door gesprekken en behandelingen met en bij diverse artsen. Met enig effect. Je was ook benieuwd wat mensen net zoals jij hielp. 

Health-Thing’s oprichter heeft hetzelfde meegemaakt – lees hier meer. Wij geloven dat jij als mens veel effectiever inzage moet hebben in wat grotere groepen mensen net zoals jij heeft geholpen. Wij gaan je daarbij helpen – vanuit volle overtuiging en een bijzonder sterke intrinsieke drijfveer.

Doelen stellen

Inmiddels ben je overstag en wil je de regie weer terug nemen. Het is nog niet helemaal helder hoe je dit wilt doen. Wellicht zwem je al een tijdje zonder het echt concreet te maken. Stel korte termijn en langere termijn doelen en geef jezelf meer sturing. 

Maak het vooral klein genoeg voor jezelf en behaal de gestelde doelen. Daarmee win je vertrouwen in jezelf. Op basis van jouw gestelde doelen krijgen wij meer inzicht in waar jij aan wilt werken. Zodat wij je nog gerichter kunnen helpen en verbinden aan de juiste mensen.

Erkenning

Doelen stellen en leren van elkaar zijn op zichzelf staand niet activerend genoeg voor mensen. Uit ons onderzoek blijkt de waarde van verbinding en erkenning. Het sociale aspect is bijzonder belangrijk. 

Want je staat echt niet alleen, je wilt je onderdeel voelen van een groep zodat je elkaar kan inspireren en ondersteunen als het nodig is.

Bouw jouw community

Health-Thing® is er voor iedereen. Wanneer je wilt leren van anderen op Health-Thing doorlopen we samen de volgende stappen.

Laat ons eerst weten dat je een community wilt starten.

Binnen een maand vormen we een groep mensen die van elkaar willen leren. Mensen met dezelfde uitdagingen of kennis hiervan.

Health-Thing richten we specifiek in voor jullie community.

Jullie delen gedurende de eerste 40 dagen zoveel mogelijk kennis en ervaringen.

Met deze input en wellicht bestaande bronnen, welke wij analyseren, vormen we de eerste inzichten.

Na tevredenheid van jullie als groep nodigen we andere gebruikers uit.

Laat ons weten dat je mee wilt doen!

Wil jij ook leren van anderen voor een beter welzijn?
Ben je nieuwsgierig wat het voor jou kan betekenen of ken je iemand die hier baat bij heeft?

Feedback?