Knowledge partners

Middels samenwerkingen dragen Knowledge Partners om-niet bij vanuit hun expertises en inzet van capaciteit. Denk hierbij aan privacy en security, data science, legal, onderzoek en software ontwikkeling. Geïnteresseerd om bij te dragen?

Founding partners

Founding partners zijn onze meest genereuze partners. Zij vormen de kernpilaren binnen de relevante expertisegebieden voor een succesvolle ontwikkeling van Health-Thing als applicatie en als organisatie.

Academic partners

Samenwerken met kennisinstellingen zorgt voor vernieuwende, en waardevolle inzichten. Zowel samenwerkingen met studenten als academici zijn een vast onderdeel van de projecten met kennisinstellingen.

Official partners

Inzet van expertises door organisaties voor een kortere periode (deels) om-niet. Het stelt ons instaat in concreet afgebakende projecten relevante uitdagingen aan te pakken.

Esteemed guests

Naast organisaties zijn er ook professionals die op persoonlijke titel hun kennis en kunde toepassen op concrete vraagstukken.

Community partners

Naast dat eindgebruikers ook zelf communities starten op Health-Thing® werken we ook samen met organisaties. Hen helpen wij hun achterban op specifieke deelgebieden te ondersteunen.
Feedback?