Wij geven 1% van alle omzet aan nature & wildlife

Ons doel is het creëren van een gezondere en gelukkigere samenleving door de collectieve kennis die we met z’n allen bezitten te ontsluiten voor mensen die nu zoekende zijn. Flora en fauna spelen een belangrijke rol in het welzijn van de mens. En helaas staat deze steeds meer onder druk.

Iedere dag dagen we onszelf uit om onze missie te realiseren. Eindeloos doorzetten, gedreven door een intrinsieke drijfveer om samen leren voor een betere gezondheid  totaal anders mogelijk te maken.

Het bouwen van een merk, een DNA, het bouwen van een community hoort hierbij. We bouwen samen met mensen en partners die geloven in hetgeen wij gaan realiseren. Een duurzame aanpak is voor ons van groot belang. Liever langzamer dan sneller als we daarmee de continuïteit van ons bestaan vergroten en behouden.

Heel concreet betekent dit ook het belang van een goede waarde propositie zodat je kan blijven bestaan. Zorgen dat je genoeg inkomsten hebt om de kosten te dekken. Wij zien deze 1% commitment als onze compensatie om gebruik te mogen maken van onze wonderlijke aarde. 

“This is not philanthropy. This should be a cost of doing business. It’s paying rent for our use of the planet.”

– Yvon Chouinard, Founder of Patagonia and 1% for the Planet

Wat is 1% for the Planet?

1% for the Planet is een wereldwijde familie van bedrijven, individuen en non-profit organisaties, die financieel gecommitteerd zijn om een gezonde, gelukkige aarde voor iedereen te creëren. 

De opzet maakt het ook voor startups werkbaar om in een vroege fase aan te sluiten bij de 1% for the Planet movement. Zodat het gelijk vanaf het begin een onderdeel wordt van het business model. 

Enerzijds een geweldig wereldwijd netwerk van eensgezinde bedrijven en anderzijds nauwkeurig geselecteerde initiatieven die ieder hun focus hebben op behoud van een mooie aarde. Greenwashing voorkomt de 1% for the Planet organisatie door alle bijdrages op jaarbasis te verifiëren. Alle bijdrages gaan direct naar de initiatieven met daarnaast een kleine bijdrage aan de 1% for the Planet organisatie.

Wat betekent het voor Health-Thing®?

Een grote verscheidenheid aan non-profits zijn aangesloten bij 1% for the Planet. Wij kiezen specifiek voor organisaties met een focus op nature & wildlife. 

Op jaarbasis ondersteunen we deze organisaties met 1% van Health-Thing’s bruto omzet. Een commitment waar we enorm trots op zijn dat we die mogen doen. 

Het inspireert ons en zou geweldig zijn als het ook andere bedrijven inspireert. Ben je benieuwd hoe wij dit organiseren binnen Health-Thing? Laat het ons weten en we nemen je mee in onze aanpak. Hoe meer bedrijven zich aansluiten hoe groter de impact. 

1ftp_BusinessMember_Horizontal_Black
HT Logo 2020_lang_150ppi

© Health-Thing Movement | hello@health-thing.com | Health-Thing® Een beschermd merk | Gebruikersvoorwaarden | Privacy Statement | Cookie declaration

Contact